Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Jan Tinbergenstraat 8 E in Reeuwijk 2811 DZ

Jan Tinbergenstraat 8 E

2811 DZ Reeuwijk
Huurprijs € 13.000,- p.j.
0182-301166

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 144 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op een perfecte locatie gelegen representatief, HOEKbedrijfsruimte op de begane grond en 1e verdieping totaal 143m² met drie eigen parkeerplaatsen gelegen op het bedrijventerrein “Zoutman”.

Het pand ligt in de nabijheid van de A12 (Den Haag, Rotterdam, Utrecht) en de N11 (Bodegraven,...
Lees meer

Omschrijving

Op een perfecte locatie gelegen representatief, HOEKbedrijfsruimte op de begane grond en 1e verdieping totaal 143m² met drie eigen parkeerplaatsen gelegen op het bedrijventerrein “Zoutman”.

Het pand ligt in de nabijheid van de A12 (Den Haag, Rotterdam, Utrecht) en de N11 (Bodegraven, Alphen aan den Rijn, Leiden), waardoor de bereikbaarheid uitstekend te noemen is)!


INDELING BEDRIJFSRUIMTE

Begane grond
De bedrijfshal is bereikbaar via de loopdeur of via de elektrische overheaddeur. De begane grond heeft een oppervlakte van ca. 72m2 hoogte van ca. 3.37 meter, meterkast, wastafel, toilet en een vaste trap naar de verdieping.

1e Verdieping
Deze 1e verdieping heeft eveneens een oppervlakte van ca. 72m2, hoogte ca. 2.68 meter. De verdieping is voorzien van een grote kamer aan de voorzijde, ruime kamer aan de achterzijde, keuken en badkamer met douche, wastafel en opstelplaats voor wasmachine en droger. Tevens bevinden op de 1e verdieping een separate toiletruimte en opstelplaats voor Cv- ketel.


Bijzonderheden
• Het pand ligt in de nabijheid van de A12 (Den Haag, Rotterdam, Utrecht) en de N11 (Bodegraven, Alphen aan den Rijn, Leiden), waardoor de bereikbaarheid uitstekend te noemen is!
• Parkeermogelijkheden: drie eigen parkeerplaatsen en parkeergelegenheid in de nabije omgeving.
• Huurtermijn: in overleg
• Huurprijsbetaling: De betaling van de huur vindt maandelijks bij voorruit betaling plaats
• Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
• Zekerheidstelling: een waarborgsom bij verhuur van 3 maanden.
• Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 13.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2007 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 144 m² Perceeloppervlakte 118 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 72 m² Oppervlakte kantoorruimte 72 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 3 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station op 3000 m tot 4000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Oppervlakte
72 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
72 m²
Aantal verdiepingen
1
Route van naar Jan Tinbergenstraat 8 E, 2811 DZ Reeuwijk

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.