Mijn favorieten

Aankoop

Als u een huis bezichtigt, krijgt u vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkoper. Neem daarom uw eigen NVM-aankoopmakelaar in de arm die alleen úw belangen behartigt. 

Angela van de Wiel, makelaar van Slingerland Makelaardij, wijst u op alle voor- en nadelen. Zij staat u met raad en daad bij. Zij heeft met vele jaren ervaring en een prima inzicht in bouwkundige-, financiële- en juridische zaken. En 'last but not least': ze is de beste onderhandelaar. 


Wat mag u verwachten als wij u begeleiden bij de aankoop van een woning?

• Inventarisatie van uw wensen
Tijdens een uitgebreid kennismakingsgesprek inventariseren wij uw woonwensen en kijken direct naar de mogelijkheden.

• Dagelijks op de hoogte van nieuwe woningen
Wij houden u dagelijks op de hoogte van alle nieuwe aanmeldingen van woningen bij ons, onze collega’s en van particulieren. 

• Bezichtiging en overleg
Wij regelen de afspraak om de woning van uw keuze te bezichtigen. Uiteraard is deze bezichtiging samen met uw ervaren NVM-makelaar. Hierna bespreken we gezamenlijk de betreffende woning. 

Gedegen onderzoek
Wij voeren een gedegen onderzoek uit naar bouwkundige-, juridische- of milieukundige aspecten van de woning.

• Onderhandelen, controleren, inspecteren
De onderhandelingen voeren wij in overleg met u uit. Komen we tot een overeenkomst, dan controleren en bespreken we met u de koopakte en bijhorende stukken. 

Wij zijn ook aanwezig bij de opleveringsinspectie op de dag van de overdracht en gaan vervolgens met u mee naar de notaris, waar u de stukken tekent en de sleutel overhandigd krijgt.

Aankooptarief vanaf € 1.300,-- inclusief BTW! No cure, no pay
Laat Slingerland Makelaardij u begeleiden bij de aankoop van een woning tegen het aantrekkelijke tarief van € 1.300,- + 10% (incl. BTW) over het verschil tussen de vraagprijs en de koopprijs. Zo weet u zeker dat wij altijd voor de beste koopprijs gaan. 

Als u een afspraak wilt maken over een vast tarief, kan dat eventueel ook. 
Belangrijk om te weten: wij werken met een ‘no cure no pay’ servicegarantie. 

Wij zijn u graag van dienst bij de aankoop van uw woning, neem vrijblijvend contact met ons op!