Mijn favorieten

Aankoop

De beste onderhandelaar bij de aankoop van een woning !

Als u een huis gaat kopen, krijgt u te maken met de makelaar van de verkoper, die de belangen van zijn cliënt behartigt. Daarom is het verstandig om zelf ook een makelaar in de arm te nemen, die alleen úw belangen in de gaten houdt.

Angela van de Wiel, NVM-makelaar van Slingerland Makelaardij en Petra Kleinjan kandidaat-makelaar, staan u vakkundig en met raad en daad terzijde. Zij wijzen u niet alleen op alle voordelen van de woning, maar ook op de nadelen. Zij hebben al vele jaren ervaring en is helemaal thuis in bouwkundige-, financiële- en juridische zaken. En 'last but not least': zij zijn de beste onderhandelaar.

Wat mag u van ons verwachten bij de aankoop van een woning?

1. Inventarisatie van uw wensen
Tijdens een uitgebreid kennismakingsgesprek inventariseren wij uw woonwensen en kijken direct naar de mogelijkheden.

2. Dagelijks op de hoogte van nieuwe woningen
Wij houden u dagelijks op de hoogte van alle nieuwe aanmeldingen van woningen bij ons, onze collega’s en van particulieren.

3. Bezichtiging en overleg
Wij regelen de afspraak om de woning van uw keuze te bezichtigen. Uiteraard begeleidt uw ervaren NVM-makelaar deze bezichting. Hierna bespreken we gezamenlijk de woning.

4. Gedegen onderzoek
Wij voeren een gedegen onderzoek uit naar de bouwkundige-, juridische- en milieukundige aspecten van de woning.

5. Onderhandelen, controleren, inspecteren
De onderhandelingen doen wij in overleg met u. Komt het tot een overeenkomst, dan controleren wij de koopakte en bijhorende stukken en bespreken deze met u.
Wij zijn ook aanwezig bij de opleveringsinspectie op de dag van de overdracht en gaan vervolgens met u mee naar de notaris, waar u de stukken tekent en de sleutel overhandigd krijgt.

Aankooptarief vanaf € 1.400 (incl. BTW)! No cure, no pay
Laat Slingerland Makelaardij u begeleiden bij de aankoop van een woning tegen het aantrekkelijke tarief van € 1.400,- + 10% (incl. BTW) over het verschil tussen de vraagprijs en de koopprijs. Zo weet u zeker dat wij altijd voor de beste koopprijs gaan.


Bieden-vanaf, meerdere bieders of het betalen van de vraagprijs of boven de vraagprijs
Tegenwoordig dienen zich soms meerdere bieders tegelijk aan. Of is een zogenaamde "bieden vanaf-prijs” van toepassing. Onderhandelen over de vraagprijs wordt dan vaak moeilijk. Op dat moment is het zaak dat we samen met u een heel goede biedingsstrategie bepalen, zodat u alsnog de beste deal sluit.Wanneer deze situatie aan de orde is (u betaald de vraagprijs of boven de vraagprijs), bedraagt het aankooptarief € 1.900,- incl btw.

Vast tarief
Als u een afspraak wilt maken over een vast tarief, kan dat eventueel ook.
Belangrijk om te weten: wij werken met een ‘no cure no pay’ servicegarantie.


Wij zijn u graag van dienst bij de aankoop van uw woning, neem vrijblijvend contact met ons op!