Mijn favorieten

Aankoop

Als u een huis bezichtigt, krijgt u vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkoper. Neem daarom uw eigen NVM-aankoopmakelaar in de arm die alleen úw belangen behartigt. 

Angela van de Wiel, makelaar van Slingerland Makelaardij, wijst u op alle voor- en nadelen. Zij staat u met raad en daad bij. Zij heeft met vele jaren ervaring en een prima inzicht in bouwkundige-, financiële- en juridische zaken. En 'last but not least': ze is de beste onderhandelaar. 


Wat mag u verwachten als wij u begeleiden bij de aankoop van een woning?

• Inventarisatie van uw wensen
Tijdens een uitgebreid kennismakingsgesprek inventariseren wij uw woonwensen en kijken direct naar de mogelijkheden.

• Dagelijks op de hoogte van nieuwe woningen
Wij houden u dagelijks op de hoogte van alle nieuwe aanmeldingen van woningen bij ons, onze collega’s en van particulieren. 

• Bezichtiging en overleg
Wij regelen de afspraak om de woning van uw keuze te bezichtigen. Uiteraard is deze bezichtiging samen met uw ervaren NVM-makelaar. Hierna bespreken we gezamenlijk de betreffende woning. 

Gedegen onderzoek
Wij voeren een gedegen onderzoek uit naar bouwkundige-, juridische- of milieukundige aspecten van de woning.

• Onderhandelen, controleren, inspecteren
De onderhandelingen voeren wij in overleg met u uit. Komen we tot een overeenkomst, dan controleren en bespreken we met u de koopakte en bijhorende stukken. 

Wij zijn ook aanwezig bij de opleveringsinspectie op de dag van de overdracht en gaan vervolgens met u mee naar de notaris, waar u de stukken tekent en de sleutel overhandigd krijgt.

Aankooptarief vanaf € 1.400,-- inclusief BTW! No cure, no pay
Laat Slingerland Makelaardij u begeleiden bij de aankoop van een woning tegen het aantrekkelijke tarief van € 1.400,- + 10% (incl. BTW) over het verschil tussen de vraagprijs en de koopprijs. Zo weet u zeker dat wij altijd voor de beste koopprijs gaan. 

Tegenwoordig dienen zich soms meerdere bieders tegelijk aan. Of is een zogenaamde "bieden vanaf-prijs” van toepassing. Onderhandelen over de vraagprijs wordt dan vaak moeilijk. Op dat moment is het zaak dat we met jou een heel goede biedingsstrategie bepalen, zodat jij alsnog de beste deal sluit. Wanneer deze situatie aan de orde is bedraagt het aankooptarief € 1.900,- incl btw.

Als u een afspraak wilt maken over een vast tarief, kan dat eventueel ook. 
Belangrijk om te weten: wij werken met een ‘no cure no pay’ servicegarantie. 

Wij zijn u graag van dienst bij de aankoop van uw woning, neem vrijblijvend contact met ons op!