Mijn favorieten

Beheer

Verhuren zonder zorgen

Wilt u uw woonruimte of bedrijfspand verhuren, maar niet zelf de huuradministratie bijhouden? Dan neemt Slingerland Makelaardij deze administratie u graag uit handen! 

Wij verzorgen voor onze klanten de verhuur van diverse soorten onroerend goed gelegen in deze regio. Het gaat daarbij om winkel-, kantoor- en bedrijfsruimten, maar ook de verhuur van woningen vormt een belangrijk aandeel in onze beheertaak.

Wij verlenen onze diensten met betrekking tot het afsluiten van de huurovereenkomsten, het opleveren van de woning of bedrijfsruimte middels diverse inspecties, het opmaken van inspectierapporten, het innen van de huur en eventuele voorschotbedragen, het berekenen en aanschrijven van de jaarlijkse huurverhogingen en meer. Het gaat om een uitgebreide debiteuren- en crediteurenadministratie, waarbij de ontvangen huren ten gunste van onze klant worden geboekt en maandelijks of desgewenst per kwartaal worden verrekend met en doorgeboekt naar de klant, waartoe een periodieke huurafrekening wordt opgemaakt. Bij wanbetaling zullen door ons incassomaatregelen worden opgestart.

Desgewenst kunnen wij tevens het technisch beheer voor onze klanten verzorgen, waarbij wij het aanspreekpunt zijn voor onderhoudsklachten en planmatige organisatie en bewaking van het onderhoud.

Wilt u het beheer laten uitvoeren door Slingerland Makelaardij Beheer of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!