Mijn favorieten

Huren en verhuren

Huren: heldere afspraken en waterdichte contracten

Ook wanneer u besluit een woning of bedrijfspand te huren, zijn wij u graag van dienst. Hierbij dient zorgvuldig te worden geïnventariseerd wat uw wensen zijn, waarna naar een passend aanbod kan worden gezocht. Zeker wanneer eigendom en gebruik niet in één hand zijn, dienen heldere afspraken te worden gemaakt en te worden vastgelegd in waterdichte contracten. Denkt u daarbij aan termijnen, verbouwingen/veranderingen, aard van het gebruik en/of prijsveranderingen.
Wij beschikken over de kennis en ervaring om voor zowel de eigenaar als voor de gebruiker heldere afspraken te maken en voor beide partijen tot een correcte overeenkomst te komen.

Verhuren: wij vinden voor u een betrouwbare huurder

U kunt via Slingerland  Makelaardij de juiste huurder voor uw woning of bedrijfspand vinden. Met behulp van advertising en social media zoeken wij voor u naar een betrouwbare partij aan wie u het gebruik van uw onroerend goed kunt toevertrouwen.
Zorgvuldig stellen wij in samenspraak met u de voorwaarden op voor de huurovereenkomst en worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een duidelijk contract.

Wilt u een woning of bedrijfspand huren of verhuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!