Mijn favorieten

Onze medewerkers

Slingerland Makelaardij b.v.

Angela van de Wiel
Registermakelaar/taxateur en NVM-makelaar
Angela van de Wiel
“Wat kan ik zeggen over het leukste vak van de wereld, behalve dat ik me niet kan voorstellen ooit iets anders te doen? Het geeft enorm veel voldoening om klanten bij een van de grootste beslissingen in hun leven te mogen begeleiden. Waarbij je uitgedaagd wordt creatief te zijn, soms snel te handelen en je zakelijke instincten weet te benutten. Never a dull moment, geweldig toch?”

“Meedenken met de klant staat bij ons echt voorop. Waar ik op hamer: accuraat zijn, snel handelen en communiceren. Gelukkig heb ik een team om me heen die dat net zo belangrijk vindt als ik.”
Petra Kleinjan
Kandidaat-makelaar
Petra Kleinjan
"Ik heb meer dan 20 jaar bij een groot makelaarskantoor in Gouda gewerkt. Mijn werkzaamheden zijn zowel in de binnen- als de buitendienst. Ik vind het altijd erg leuk om de volledige afwikkeling van een opdracht zelf uit te voeren, van het in verkoop nemen t/m de overdracht bij de notaris. De administratieve zaken, zoals het maken van de woningpresentatie en de koopovereenkomst, horen hier wat mij betreft uiteraard ook bij. Het leuke aan de woningmakelaardij vind ik vooral de veelzijdigheid van het vak en het contact met de klanten. Het ene moment ben je bezig voor starters die op zoek zijn naar hun eerste koopwoning, het volgende moment heb je te maken met senioren die het huis waar ze 40 jaar gewoond hebben willen verkopen. Regelmatig heb je ‘s ochtends een bezichtiging in een klein appartement en laat je ’s middag andere kandidaten een grote vrijstaande woning zien. Elke situatie vraagt een andere houding en benadering, maar juist deze afwisseling houdt je alert en maakt het werk zo leuk en uitdagend. "
Carola Loupias-van Berkel
Office manager
Carola Loupias-van Berkel
"Inmiddels ruim 30 jaar werkzaam in de makelaardij en dan nog steeds elke dag met plezier naar je werk gaan. Waar vind je dat? De veelzijdigheid van dit vak maakt dat elke dag weer anders is. Zo ben je een woning of bedrijfspand aan het aanmelden, dan ben je weer een taxatierapport aan het uitwerken of moet er een huur- of een koopovereenkomst worden opgesteld. Ik werk volledig in de binnendienst en dat vind ik ook het leukst. Het ondersteunen in alle administratieve afhandelingen, maar ook het directe klantencontact. En hoe fijn is het als je je werk met zoveel plezier kunt doen en je aan het eind van het traject van de klant een mooie positieve beoordeling krijgt. Daar doen we het voor!"